Mangia's Himera Resort

Sicilya Kuzey Sahili, Campofelice di Roccella
Mangia's Himera Resort Genel
Mangia's Himera Resort Genel
Mangia's Himera Resort Genel
Mangia's Himera Resort Genel
Mangia's Himera Resort Genel
Image More +28 fotoğraf
Mangia's Himera Resort
Contrada Pistavecchia Sicilya Kuzey Sahili, Campofelice di Roccella

Campofelice di Roccella bölgesindeki Mangia's Himera Resort konaklamanızda Himera ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Antiquarium di Himera Arkeoloji Alanı ve Müzesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Cefalu Plajı ile 11,9 mi (19,1 km) ve Roccella Kalesi ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Restoranda Mangia's Himera Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

149 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Süit
Süit
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Junior Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x