Mas Els Terrats

Susqueda
Mas Els Terrats Genel
Mas Els Terrats Genel
Mas Els Terrats Öne Çıkan Resim
Mas Els Terrats Dış Mekan
Mas Els Terrats Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Mas Els Terrats
Mas els terrats Carretera Pantano Km 6 , Susqueda

Susqueda bölgesindeki Mas Els Terrats konaklamanızda, Platjeta de Bonmatí ile 8,9 mi (14,3 km) ve Garrotxa Yanardağ Bölgesi Doğa Parkı ile 11,4 mi (18,4 km) mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Espai Girona Alışveriş Merkezi ile 15,7 mi (25,2 km) ve Volcà de la Crosa ile 15,7 mi (25,3 km) mesafede.

Mas els Terrats Mas Els Terrats misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için özel havuz bulunan 6 odamız vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve kütüphane vardır. Bu çiftlik otelinde etkinliklerde kullanılmak üzere 12 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x