Hotel Rural Can Jepet

El Pasteral
Hotel Rural Can Jepet Genel
Hotel Rural Can Jepet Genel
Hotel Rural Can Jepet Genel
Hotel Rural Can Jepet Öne Çıkan Resim
Hotel Rural Can Jepet Dış Mekan
Image More +88 fotoğraf
Hotel Rural Can Jepet
Carrer de Les Brugueres, 16 El Pasteral , El Pasteral

Hotel Rural Can Jepet konaklamanızda La Cellera de Ter bölgesinde, Garrotxa Yanardağ Bölgesi Doğa Parkı ile 13,6 km (8,4 mi) ve Espai Girona Alışveriş Merkezi ile 19,6 km (12,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Volcà de la Crosa ile 19,6 km (12,2 mil) ve Serres de Pals Golf Course ile 22,1 km (13,7 mil) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve piknik alanı vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve su sebili vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x