Vila de la Mar & Spa

Camargue, Saintes-Maries-de-la-Mer
Vila de la Mar & Spa Genel
Vila de la Mar & Spa Genel
Vila de la Mar & Spa Genel
Vila de la Mar & Spa Genel
Vila de la Mar & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +73 fotoğraf
Vila de la Mar & Spa
1 bis rue Camille Pelletan Camargue, Saintes-Maries-de-la-Mer

Vila de la Mar & Spa konaklamanızda, Saintes-Maries-de-la-Mer merkezinde, Camargue Bölgesi Doğa Parkı yakınında ve Lion Körfezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Saintes-Maries-de-la-Mer Plajı ile 0,5 km ve Plage Est ile 0,6 km mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Restaurant La Vila ideal; otelin kaliteli ve rafine yemek sunan restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve buhar odası dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Saintes-Maries-de-la-Mer bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 484 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Family
Family Oda (4 pers )
Junior
Junior Süit (3 pers )
Üç
Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x