Mas d'Aravó

İspanyol Pyrénées Dağları, Bolvir
Mas d'Aravó Genel
Mas d'Aravó Öne Çıkan Resim
Mas d'Aravó Dış Mekan
Mas d'Aravó Dış Mekan
Mas d'Aravó Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Mas d'Aravó
Mas d'Aravo, S/N İspanyol Pyrénées Dağları, Bolvir

Bolvir bölgesindeki Mas d'Aravó misafirlere nehir kıyısında, Plaza de Santa Maria Meydanı ve Església de Sant Domènec ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı çiftlik oteli La Masella Kayak Merkezi ile 11,8 mi (18,9 km) ve Grandvalira Kayak Alanı ile 27,1 mi (43,6 km) mesafede.

Mas d'Aravó misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler şömine ve plazma televizyon olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve saç kurutma makinesi.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu Beaux Arts stili çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Dubleks,
Dubleks, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x