Hotel Terminus Puigcerdà

İspanyol Pyrénées Dağları, Puigcerda
Hotel Terminus Puigcerdà Genel
Hotel Terminus Puigcerdà Genel
Hotel Terminus Puigcerdà Öne Çıkan Resim
Hotel Terminus Puigcerdà Dış Mekan
Hotel Terminus Puigcerdà Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Terminus Puigcerdà
Plaça de l'Estació, 1 İspanyol Pyrénées Dağları, Puigcerda

Hotel Terminus Puigcerdà konaklamanızda Puigcerda bölgesinde, Dorres Roma Hamamları ile 10,5 km (6,5 mi) ve Masella TGV Kayak Merkezi ile 16 km (10 mi) mesafede olacaksınız. Bu kayak dostu otel La Masella Kayak Merkezi ile 16,4 km (10,2 mi) ve Font-Romeu ile 17,4 km (10,8 mi) mesafede.

Restoranda Hotel Terminus Puigcerdà misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x