Martinhal Quinta Family Resort

Sotavento, Quinta do Lago
Martinhal Quinta Family Resort Genel
Martinhal Quinta Family Resort Genel
Martinhal Quinta Family Resort Genel
Martinhal Quinta Family Resort Genel
Martinhal Quinta Family Resort Genel
Image More +34 fotoğraf
Martinhal Quinta Family Resort
André Jordan Apartado 2243,1 Sotavento, Quinta do Lago

Martinhal Quinta Family Resort misafirlere Loule (Almancil) bölgesinde, Quinta do Lago Golf ve San Lorenzo Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Vilamoura Marinası ile 9,5 mi (15,2 km) ve Falesia Plajı ile 14,2 mi (22,9 km) mesafede.

Mbar - Pool Bar Martinhal Quinta Family Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LCD televizyon olan 60 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Loule bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 5896 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 2 Yatak Odası
Ev,
Ev, 3 Yatak Odası
Villa,
Villa, 4 Yatak Odası
Superior
Superior Sıra Ev, 3 Yatak Odası
Superior
Superior Sıra Ev, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Villa, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x