Marsella 45

Kuzey Meksika, Hermosillo
Marsella 45 Genel
Marsella 45 Genel
Marsella 45 Genel
Marsella 45 Genel
Marsella 45 Genel
Image More +54 fotoğraf
Marsella 45
Marsella 45, Col. Centenario Kuzey Meksika, Hermosillo

Marsella 45 misafirlere Hermosillo merkezinde, Hermosillo Metropol Katedrali ve Plaza Zaragoza ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel United States Consulate General Hermosillo ile 0,5 mi (0,9 km) ve Hükümet Sarayı ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman olan restoranı Quiriego misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Hermosillo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 915 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x