Hotel Suites Kino

Kuzey Meksika, Hermosillo
Hotel Suites Kino Genel
Hotel Suites Kino Öne Çıkan Resim
Hotel Suites Kino Dış Mekan
Hotel Suites Kino Dış Mekan
Hotel Suites Kino Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
Hotel Suites Kino
Pino Suarez 151 Sur Col. Centro Kuzey Meksika, Hermosillo

Hotel Suites Kino Hermosillo merkezinde, Hükümet Sarayı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Plaza Zaragoza ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Hermosillo Metropol Katedrali ile 0,7 km (0,4 mil) ve Sonoran Kültür Enstitüsü ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Pitic yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 134 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca genel oturma odası, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Süit
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x