Marquis Los Cabos, An All Inclusive, Adults Only & No Timeshare Resort

Mexican Riviera, San Jose del Cabo
Marquis Los Cabos, An All Inclusive, Adults Only & No Timeshare Resort Genel
Marquis Los Cabos, An All Inclusive, Adults Only & No Timeshare Resort Genel
Marquis Los Cabos, An All Inclusive, Adults Only & No Timeshare Resort Genel
Marquis Los Cabos, An All Inclusive, Adults Only & No Timeshare Resort Öne Çıkan Resim
Marquis Los Cabos, An All Inclusive, Adults Only & No Timeshare Resort Dış Mekan
Image More +104 fotoğraf
Marquis Los Cabos, An All Inclusive, Adults Only & No Timeshare Resort
Carretera Transpeninsular KM. 21.5 Mexican Riviera, San Jose del Cabo

San Jose del Cabo bölgesindeki Marquis Los Cabos, An All Inclusive, Adults Only & No Timeshare Resort misafirlere okyanus kıyısında, Cabo Real Golf Sahası ve Los Cabos Kongre Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Palmilla Plajı ile 7,1 km ve Chileno Plajı ile 10,5 km mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

İtalyan mutfağı seven misafirler için La Pergola ideal; resort otelde yemek servisi yapan 5 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 234 klimalı odada iPod takma konsolu ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, 2 spa küveti ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. San Jose del Cabo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu konaklama yeri misafirlerimize 130 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Master
Master Suite with plunge pool
Ocean
Ocean View Casita with plunge pool
Junior
Junior Suite Ocean View 2 Double Beds
Room
Junior Suite Ocean View King
Room
Junior Suite Oceanfront King
Room
Oceanfront Casita with Plunge Pool
Room
Garden View Casita with Plunge Pool
Room
Junior Suite Oceanfront 2 Double Beds
Room
Marquis Presidential Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x