Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort

Mexican Riviera, San Jose del Cabo
Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort Genel
Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort Genel
Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort Genel
Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort Genel
Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort Genel
Image More +153 fotoğraf
Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort
19.5 Km Carretera Transpeninsular Mexican Riviera, San Jose del Cabo

Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort misafirlere San Jose del Cabo bölgesinde, golf sahasına yakın, Baja California Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Cuadra San Francisco ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Medano Plajı ile 11,9 mi (19,2 km) ve Cabo San Lucas Marinası ile 13,7 mi (22 km) mesafede.

Meksika mutfağı seven misafirler için El Meson ideal; resort otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Serinletici bir içecek istediğinizde, plaj bar, 3 bar/dinlenme salonu ve 2 havuz kenarı barı idealdir. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 288 klimalı odada MP3 takma konsolu ve minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. İyi vakit geçirmeniz için 48 inç LCD televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, kablolu / kablosuz İnternet erişimi ücretlidir. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 4 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. San Jose del Cabo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 24472 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Okyanusa Sıfır
2
2 Queen Coastal Garden View
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Okyanusa Sıfır (Governor)
Elite
Elite Oda
Junior
Junior Süit
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Okyanus Manzaralı
Room
King Coastal Garden View
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x