Marquês Best Apartments - Lisbon Best Apartments.

Estremadura, Lizbon
Marquês Best Apartments - Lisbon Best Apartments. Öne Çıkan Resim
Marquês Best Apartments - Lisbon Best Apartments. Dış Mekan
Marquês Best Apartments - Lisbon Best Apartments. İç Mekan
Marquês Best Apartments - Lisbon Best Apartments. Oda Manzaraları
Marquês Best Apartments - Lisbon Best Apartments. Oda Manzaraları
Image More +37 fotoğraf
Marquês Best Apartments - Lisbon Best Apartments.
R. Luciano Cordeiro 119 Estremadura, Lizbon

Marquês Best Apartments - Lisbon Best Apartments. size Lizbon merkezinde, Rossio Meydanı ve Coracao de Jesus ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire St George Kalesi ile 2 mi (3,1 km) ve Ticaret Meydanı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar sunulur. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x