Marlins Beach Resort

Visayan Adaları, Santa Fe
Marlins Beach Resort Öne Çıkan Resim
Marlins Beach Resort Dış Mekan
Marlins Beach Resort Dış Mekan
Marlins Beach Resort Dış Mekan
Marlins Beach Resort İç Mekan
Image More +47 fotoğraf
Marlins Beach Resort
F. Roska Street, Talisay Visayan Adaları, Santa Fe

Marlins Beach Resort misafirlere Santa Fe bölgesinde, plajda ve Santa Fe Feribot Terminali ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Sandira Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Bantayan Halk Meydanı ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Bölgesel mutfak alanında uzman olan The Seaview Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

12 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x