HR Hotel Bar and Restaurant

Visayan Adaları, Santa Fe
HR Hotel Bar and Restaurant Genel
HR Hotel Bar and Restaurant Genel
HR Hotel Bar and Restaurant Öne Çıkan Resim
HR Hotel Bar and Restaurant Dış Mekan
HR Hotel Bar and Restaurant Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
HR Hotel Bar and Restaurant
A. Batobalonos St, Santa Fe,Talisay Cebu Visayan Adaları, Santa Fe

HR Hotel Bar and Restaurant misafirlere Santa Fe bölgesinde, plaj yakınında ve Santa Fe Feribot Terminali ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sandira Plajı ile 1,9 mi (3 km) ve Bantayan Halk Meydanı ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde gece geç saatte oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 10.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x