Maritime Hotel Aparts

Decentralized Administration Of The Aegean, Kremasti
Maritime Hotel Aparts Genel
Maritime Hotel Aparts Genel
Maritime Hotel Aparts Genel
Maritime Hotel Aparts Öne Çıkan Resim
Maritime Hotel Aparts Dış Mekan
Image More +90 fotoğraf
Maritime Hotel Aparts
Eleftherias Av. 16 Kremasti Decentralized Administration Of The Aegean, Kremasti

Rodos bölgesindeki Maritime Hotel Aparts konaklamanızda, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kieselstein ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Rodos Limanı ile 6,9 mi (11,1 km) ve Faliraki Su Parkı ile 11,8 mi (19,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 46 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca kablosuz İnternet, kuaför ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler 5 metre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x