L&C Boutique Apartments

Decentralized Administration Of The Aegean, Kremasti
L&C Boutique Apartments Genel
L&C Boutique Apartments Öne Çıkan Resim
L&C Boutique Apartments Dış Mekan
L&C Boutique Apartments Dış Mekan
L&C Boutique Apartments Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
L&C Boutique Apartments
Eleftherias Avenue Decentralized Administration Of The Aegean, Kremasti

Rodos bölgesindeki L&C Boutique Apartments konaklamanızda, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kieselstein ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Rodos Limanı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Faliraki Su Parkı ile 12,3 mi (19,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, Havuz Kullanımı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, Havuz Kullanımı
Family
Family Süit, Havuz Kullanımı
Junior
Junior Süit, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x