Marion Lodge

Highveld Ridge, Sandton
Marion Lodge Öne Çıkan Resim
Marion Lodge Dış Mekan
Marion Lodge Dış Mekan
Marion Lodge Dış Mekan
Marion Lodge Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Marion Lodge
15 A Marion Street Highveld Ridge, Sandton

Marion Lodge misafirlere Sandton (Sandown) bölgesinde, Morningside Mediclinic ve The MARC ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Montecasino Kumarhanesi ile 12,8 mi (20,7 km) ve Gold Reef City Tema Parkı ile 13,6 mi (21,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 13 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Executive Tek Kişilik Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Room
Family Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x