Daisy Place

Highveld Ridge, Sandton
Daisy Place Öne Çıkan Resim
Daisy Place Oda Düzeni
Daisy Place Oda Düzeni
Daisy Place Oda Düzeni
Daisy Place Oda Düzeni
Image More +25 fotoğraf
Daisy Place
147 Daisy Street Highveld Ridge, Sandton

Bu apart otel misafirlere Sandton merkezinde, The MARC ve JSE ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı apart daire Montecasino Kumarhanesi ile 11,9 mi (19,2 km) ve Gold Reef City Tema Parkı ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x