Mariner Apartments

Efate, Port Vila
Mariner Apartments Öne Çıkan Resim
Mariner Apartments Dış Mekan
Mariner Apartments Dış Mekan
Mariner Apartments Dış Mekan
Mariner Apartments Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Mariner Apartments
Lini Highway Efate, Port Vila

Mariner Apartments misafirlere Port Vila merkezinde, Iririki Adası yakınında ve Port Vila Pazarı ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Parlamento Binası ile 0,3 mi (0,5 km) ve Ulusal Müze ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 55-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafilere bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Stüdyo, Balkon, Liman Manzaralı
Room
Premium Oda, 2 Yatak Odası, Balkon, Liman Manzaralı
Room
Premium Çatı Katı Süiti (Penthouse), Balkon, Liman Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x