Kaiviti Motel

Efate, Port Vila
Kaiviti Motel Genel
Kaiviti Motel Genel
Kaiviti Motel Genel
Kaiviti Motel Genel
Kaiviti Motel Genel
Image More +77 fotoğraf
Kaiviti Motel
Lini Highway Efate, Port Vila

Kaiviti Motel size Port Vila merkezinde, Iririki Adası ile 3 dakika yürüyüş ve Parlamento Binası ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu motel Ulusal Müze ile 0,3 mi (0,5 km) ve Erakor Lagoon ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Britanya Mutfağı alanında uzman olan Kaiviti Bar and Cafe misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, havuz manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu motelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Stüdyo
Standard
Standard Stüdyo
Basic
Basic Stüdyo (No Air Conditioning)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (No Air Conditioning)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x