Marinas Alto Manzano

Seven Lakes Road, Villa La Angostura
Marinas Alto Manzano Genel
Marinas Alto Manzano Öne Çıkan Resim
Marinas Alto Manzano Dış Mekan
Marinas Alto Manzano Dış Mekan
Marinas Alto Manzano Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Marinas Alto Manzano
Ruta 40 Km 2108.5 Puerto Manzano Seven Lakes Road, Villa La Angostura

Marinas Alto Manzano misafirlere Villa La Angostura bölgesinde, körfez yakınında, Lago Nahuel Huapi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Puerto Manzano Beach ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Escondida Beach ile 1,4 mi (2,3 km) ve Los Arrayanes Ulusal Parkı ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Göl Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Göl Manzaralı
Bungalov,
Bungalov, 2 Yatak Odası, Göl Manzaralı
Bungalov,
Bungalov, 3 Yatak Odası, Göl Manzaralı
Room
Çatı Katı (Loft), Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x