Marijani Beach Resort & Spa

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Pwani Mchangani
Marijani Beach Resort & Spa Genel
Marijani Beach Resort & Spa Genel
Marijani Beach Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Marijani Beach Resort & Spa Dış Mekan
Marijani Beach Resort & Spa Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Marijani Beach Resort & Spa
Beach Road, Zanzibar East East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Pwani Mchangani

Marijani Beach Resort & Spa misafirlere Pwani Mchangani bölgesinde, plajda, Mapenzi Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Pwani Mchangani Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Nungwi Plajı ile 17 mi (27,4 km) ve Muyuni Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Marijani Beach Resort & Spa içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 82 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Oda
Room
Süit (Chairmans)
Room
Grand Süit (LUX*)
Room
Deluxe Oda, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, Denize Sıfır
Room
Executive Oda
Room
Executive Oda, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x