Marienlyst Strandhotel

Güney İsveç, Helsingor
Marienlyst Strandhotel Genel
Marienlyst Strandhotel Genel
Marienlyst Strandhotel Genel
Marienlyst Strandhotel Genel
Marienlyst Strandhotel Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Marienlyst Strandhotel
Nordre Strandvej 2 Güney İsveç, Helsingor

Helsingor bölgesindeki Marienlyst Strandhotel misafirlere deniz kıyısında, Sofart Müzesi ve Kronborg Slot (Elsinore Şatosu) ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Louisiana Modern Sanatlar Müzesi ile 10,8 km (6,7 mi) mesafede.

Brasserie 1861 misafirlere denize sıfır birahane keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, okyanus manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

158 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra kumarhane ve sauna dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Helsingor bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 16146 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Deniz Manzaralı (Without Spa Access)
Room
Tek Kişilik Oda (Without Spa Access)
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası (Without Spa Access)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Without Spa Access)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Without Spa Access)
Room
Junior Süit (Without Spa Access)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x