Hotel Hamlet

Güney İsveç, Helsingor
Hotel Hamlet Genel
Hotel Hamlet Öne Çıkan Resim
Hotel Hamlet Kahvaltı
Hotel Hamlet Yerinde Yemek
Hotel Hamlet Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Hotel Hamlet
5 Bramstræde Güney İsveç, Helsingor

Hotel Hamlet konaklamanızda Helsingor bölgesinde, Kronborg Slot (Elsinore Şatosu) ile 2,4 km (1,5 mi) ve Feribot İskelesi ile 8,9 km (5,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Louisiana Modern Sanatlar Müzesi ile 9,4 km (5,9 mil) ve Karnan ile 9,6 km (6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 34 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Helsingor bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 377 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Senior Süit
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x