Maria Bonita Business Hotel & Suites

Kuzey Meksika, Ciudad Juarez
Maria Bonita Business Hotel & Suites Genel
Maria Bonita Business Hotel & Suites Genel
Maria Bonita Business Hotel & Suites Öne Çıkan Resim
Maria Bonita Business Hotel & Suites Dış Mekan
Maria Bonita Business Hotel & Suites Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Maria Bonita Business Hotel & Suites
Av. San Lorenzo #1721 Parque Industrial Megaplex Kuzey Meksika, Ciudad Juarez

Ciudad Juarez bölgesindeki Maria Bonita Business Hotel & Suites misafirlere iş merkezinde, Paso del Norte Kültür Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Amerikan Konsolosluğu ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Plaza Las Misiones ile 9 km (5,6 mil) ve Amerika Kıtaları Köprüsü ile 13,1 km (8,1 mil) mesafede.

Meksika mutfağı sevenler için El Comal ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 103 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için otelden havaalanına ücretsiz transfer hizmeti 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit, Birden Çok Yatak, Küçük Mutfak
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Luxury Süit, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x