Margie Mykonos Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)
Margie Mykonos Hotel Genel
Margie Mykonos Hotel Öne Çıkan Resim
Margie Mykonos Hotel Dış Mekan
Margie Mykonos Hotel Kahvaltı
Margie Mykonos Hotel Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Margie Mykonos Hotel
Mykonos Town (Chora) Decentralized Administration Of The Aegean, Mykonos Town (Mikonos Kasabası)

Margie Mykonos Hotel misafirlere Mikonos bölgesinde, plaj yakınında, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mykonos Eski Limanı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Paradise Beach ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x