Mare e Monti

Grand Valinco, Serra-di-Ferro
Mare e Monti Genel
Mare e Monti Öne Çıkan Resim
Mare e Monti Dış Mekan
Mare e Monti Dış Mekan
Mare e Monti Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Mare e Monti
MARE E MONTI route de Porto Pollo Grand Valinco, Serra-di-Ferro

Mare e Monti misafirlere Serra-di-Ferro bölgesinde, plaj yakınında, Plage de Porto Pollo ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Southern Corsica Beaches ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu kamp alanı Étang de Tanchiccia Sulak Arazisi ile 1,2 mi (2 km) ve Serra Plajı ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Oteldeki 3 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x