Auberge Kallisté

Grand Valinco, Serra-di-Ferro
Auberge Kallisté Öne Çıkan Resim
Auberge Kallisté Kahvaltı
Auberge Kallisté Kahvaltı
Auberge Kallisté Kahvaltı
Auberge Kallisté Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Auberge Kallisté
Lieu Dit Porto-pollo Grand Valinco, Serra-di-Ferro

Serra-di-Ferro bölgesindeki Auberge Kallisté misafirlere deniz kıyısında, Étang de Tanchiccia Sulak Arazisi ve Filitosa Korsika Tarih Öncesi Bölgesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Plage Cupabia Plajı ile 11,2 km (6,9 mi) ve Eglise Notre-Dame de la Misericorde ile 19,6 km (12,2 mi) mesafede.

Yemek servisi için Le Kalliste ideal; otelin denize sıfır restoran içki servisi yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek keyfiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Kısmi Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x