Marcus Hotel

Transdanubia, Torony
Marcus Hotel Genel
Marcus Hotel Genel
Marcus Hotel Genel
Marcus Hotel Öne Çıkan Resim
Marcus Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Marcus Hotel
Réffy László ut 2. Transdanubia, Torony

Torony bölgesindeki Marcus Hotel konaklamanızda Pannonia (bölge) ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Historical Theme Park ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Vas Museum Village ile 4,1 mi (6,6 km) ve Garden of Ruins ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Marcus Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x