Marcopolo Business Hotel

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Marcopolo Business Hotel Genel
Marcopolo Business Hotel Genel
Marcopolo Business Hotel Genel
Marcopolo Business Hotel Genel
Marcopolo Business Hotel Genel
Image More +24 fotoğraf
Marcopolo Business Hotel
Kamal Pokhari Katmandu Vadisi, Kathmandu

Marcopolo Business Hotel misafirlere Kathmandu merkezinde, Durbar Marg ve Hari Shanker Temple ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Pashupatinath Tapınağı ile 1,9 mi (3 km) ve Boudhanath ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 32 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve terlik. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x