Marco Polo Hotel

Manama
Marco Polo Hotel Genel
Marco Polo Hotel Genel
Marco Polo Hotel Genel
Marco Polo Hotel Genel
Marco Polo Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Marco Polo Hotel
BLDG: 185, ROAD: 2005, BLOCK : 120 , Manama

Manama (Al Hoora) bölgesindeki Marco Polo Hotel misafirlere Beit Al Qur'an Müzesi ve Al Fateh Büyük Camisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel La Fontaine Çağdaş Sanat Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Gudaibiya Sarayı ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 75 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Gece kulübü, sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x