Manama Tower Hotel

Manama
Manama Tower Hotel Genel
Manama Tower Hotel Öne Çıkan Resim
Manama Tower Hotel Dış Mekan
Manama Tower Hotel Dış Mekan
Manama Tower Hotel Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Manama Tower Hotel
Building 55 Road 2002 Block 320 , Manama

Manama Tower Hotel misafirlere Manama merkezinde, Beit Al Qur'an Müzesi ve La Fontaine Çağdaş Sanat Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Gudaibiya Sarayı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Bahrain World Trade Center Ticaret Merkezi ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Sea Eagle yemek servisi için ideal, bu otelde, 4 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 62 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Özel plajda bir gün sonrasında açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Junior
Junior Stüdyo Süit
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x