Marcelo Beach Club

Lome
Marcelo Beach Club Öne Çıkan Resim
Marcelo Beach Club Dış Mekan
Marcelo Beach Club Dış Mekan
Marcelo Beach Club Dış Mekan
Marcelo Beach Club Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Marcelo Beach Club
Baguida Bord de Mer en Face de Luxolin , Lome

Lome bölgesindeki Marcelo Beach Club konaklamanızda, Lome Plajı ile 4,5 mi (7,2 km) ve Grand Marche ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan küçük otel Marché des Féticheurs ile 7,5 mi (12,1 km) ve Togo Ulusal Müzesi ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Restoranda Marcelo Beach Club misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

4 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dubleks
Dubleks
Room
Executive Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x