Hôtel Alizé

Lome
Hôtel Alizé Öne Çıkan Resim
Hôtel Alizé Dış Mekan
Hôtel Alizé Dış Mekan
Hôtel Alizé Dış Mekan
Hôtel Alizé Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hôtel Alizé
Rue Mrs Baguida , Lome

Lome bölgesindeki Hôtel Alizé misafirlere deniz kıyısında, Marché des Féticheurs ve Grand Marche ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Lome Plajı ile 4,1 mi (6,5 km) ve Togo Ulusal Müzesi ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için RESTAURANT DE L HOTEL ideal; otelin restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x