Marbella Holiday Homes

Culture Village
Marbella Holiday Homes Öne Çıkan Resim
Marbella Holiday Homes Dış Mekan
Marbella Holiday Homes Oda Manzaraları
Marbella Holiday Homes Oda Manzaraları
Marbella Holiday Homes Oda Düzeni
Image More +42 fotoğraf
Marbella Holiday Homes
Al Jaddaf , Culture Village

Marbella Holiday Homes size Dubai merkezinde, Dubai Creek ve Dubai World Trade Centre ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Dubai Alışveriş Merkezi ile 7,1 mi (11,4 km) ve Burj Khalifa ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 50-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Executive
Executive Apart Daire
Economy
Economy Apart Daire
Standard
Standard Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x