Mar Hotel

Balneario Camboriu
Mar Hotel Genel
Mar Hotel Öne Çıkan Resim
Mar Hotel Dış Mekan
Mar Hotel Dış Mekan
Mar Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Mar Hotel
R. 701 , Balneario Camboriu

Mar Hotel misafirlere Balneario Camboriu (Centro) bölgesinde, Atlantico Alışveriş Merkezi ve Bruno Nitz Belediye Tiyatrosu ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Beto Carrero World ile 22,7 mi (36,6 km) ve Camboriu Praia Shopping Mall ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 101 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Economy Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Family Oda, Sigara İçilmez (Quintuplo)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x