Hotel das Américas

Balneario Camboriu
Hotel das Américas Genel
Hotel das Américas Genel
Hotel das Américas Genel
Hotel das Américas Öne Çıkan Resim
Hotel das Américas Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Hotel das Américas
Rua 501 numero 90 Centro , Balneario Camboriu

Hotel das Américas konaklamanızda Balneario Camboriu bölgesinde, Balneario Camboriu Teleferiği ile 4,8 km (3 mi) ve Brava Plajı ile 4,9 km (3,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Unipraias Park ile 4,9 km (3,1 mil) ve Cabecudas Plajı ile 8,1 km (5 mil) mesafede.

Hotel das Américas misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 110 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Luxury
Luxury Oda, Balkon
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Superior Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x