chales das Estrelas

Tibau Do Sul
chales das Estrelas Öne Çıkan Resim
chales das Estrelas Dış Mekan
chales das Estrelas Dış Mekan
chales das Estrelas Dış Mekan
chales das Estrelas Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
chales das Estrelas
Rua Doutor Hélio Galvão 113 , Tibau Do Sul

Chales das Estrelas size Tibau do Sul merkezinde, Guarairas Plajı ile 5 dakika yürüyüş ve Tibau do Sul Plajı ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Pipa Plajı ile 4,3 mi (6,9 km) ve Giz Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pousada otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x