Manowhenua Lodge

Mount Ruapehu Ski Area, National Park Village
Manowhenua Lodge Genel
Manowhenua Lodge Genel
Manowhenua Lodge Genel
Manowhenua Lodge Öne Çıkan Resim
Manowhenua Lodge Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Manowhenua Lodge
35 Mackenzie St Mount Ruapehu Ski Area, National Park Village

Manowhenua Lodge misafirlere National Park Village bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Fishers Track ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Marton Sash and Door Cycling Park ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Tongariro Ulusal Parkı (ve civarı) ile 0,7 mi (1,2 km) ve Tongariro Ulusal Parkı Whakapapa Turizm Danışma Merkezi ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Bu hostelde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal.

15 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirlere genel oturma odası, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. 35 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için çamaşırhane, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Ortak Banyo
Ortak
Ortak Ranzalı Oda
Family
Family Oda, Ortak Banyo
Family
Family Oda, Banyolu/Duşlu
Basic
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x