Adventure Lodge & Motel

Mount Ruapehu Ski Area, National Park Village
Adventure Lodge & Motel Genel
Adventure Lodge & Motel Genel
Adventure Lodge & Motel Genel
Adventure Lodge & Motel Genel
Adventure Lodge & Motel Öne Çıkan Resim
Image More +55 fotoğraf
Adventure Lodge & Motel
21 Carroll Street Mount Ruapehu Ski Area, National Park Village

Adventure Lodge & Motel misafirlere National Park Village bölgesinde, dağda, Fishers Track ve Tongariro Ulusal Parkı (ve civarı) ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Marton Sash and Door Cycling Park ile 0,5 mi (0,8 km) ve Tongariro Ulusal Parkı Whakapapa Turizm Danışma Merkezi ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Restoranda Adventure Lodge & Motel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 8.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda DVD oynatıcı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer istek üzerine hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 1 Yatak Odası
Stüdyo,
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Stüdyo
Stüdyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Oda
Oda
Stüdyo
Stüdyo
Economy
Economy Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x