Manolita Paris

Paris
Manolita Paris Öne Çıkan Resim
Manolita Paris Dış Mekan
Manolita Paris Dış Mekan
Manolita Paris İç Mekan
Manolita Paris Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Manolita Paris
1 Rue Lepic , Paris

Manolita Paris size Paris merkezinde, La Machine du Moulin Rouge Etkinlik Mekânı yakınında ve Garnier Opera Binası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Champs-Elysees (Şanzelize) ile 2,2 mi (3,5 km) ve Arc de Triomphe (8.) ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Manolita Paris misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için akıllı hoparlör sunulur. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon
Junior
Junior Üç Kişilik Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Luxury
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x