Manhattan Bangkok

Orta Tayland, Bangkok
Manhattan Bangkok Genel
Manhattan Bangkok Öne Çıkan Resim
Manhattan Bangkok Kahvaltı
Manhattan Bangkok Yerinde Yemek
Manhattan Bangkok Yerinde Yemek
Image More +36 fotoğraf
Manhattan Bangkok
Soi 15 Sukhumvit Rd Klongtoey-Nua, Wattana Orta Tayland, Bangkok

Manhattan Bangkok konaklamanızda Bangkok merkezinde, Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve EmQuartier ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Emporium Alışveriş Merkezi ile 1,9 km ve Lumphini Parkı ile 3,7 km mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Broadway Diner misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 198 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Petite Suite
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
One Bedroom Suite
Room
Two Bedroom Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x