Mango Beach Resort

Tayland Doğu Sahili, Mai Rut
Mango Beach Resort Genel
Mango Beach Resort Genel
Mango Beach Resort Genel
Mango Beach Resort Genel
Mango Beach Resort Genel
Image More +75 fotoğraf
Mango Beach Resort
61/5 Moo 2, Mai Rood Tayland Doğu Sahili, Mai Rut

Mango Beach Resort misafirlere Khlong Yai bölgesinde, okyanus kıyısında, Pailin Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Ban Chuen Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Banchuen Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Khao Lan Thai Kızıl Haç Merkezi ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Manao restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

33 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar ve ayrı küvet ve duş ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya spor salonu ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Superior
Superior Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Okyanus Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x