De VeraNiO Resort

Tayland Doğu Sahili, Mai Rut
De VeraNiO Resort Genel
De VeraNiO Resort Genel
De VeraNiO Resort Öne Çıkan Resim
De VeraNiO Resort Dış Mekan
De VeraNiO Resort Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
De VeraNiO Resort
129 Ruamjai-Anusorn Rd. Tayland Doğu Sahili, Mai Rut

De VeraNiO Resort misafirlere Khlong Yai bölgesinde, plajda, Ban Chuen Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Banchuen Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Pailin Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Khao Lan Thai Kızıl Haç Merkezi ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Siesta Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa with Garden View
Pool
Pool Villa Beachfront
Deluxe
Deluxe Sea View with Balcony and Bathtub
Room
Deluxe Room
Room
Deluxe Sea View with Balcony and Bathtub
Room
Villa Beachfront
Room
Deluxe Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x