ManFiyo

Anse La Mouche
ManFiyo Öne Çıkan Resim
ManFiyo Dış Mekan
ManFiyo İç Mekan
ManFiyo İç Mekan
ManFiyo Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
ManFiyo
Anse Louis , Anse La Mouche

Bu apart daire misafirlere Mahe Adası bölgesinde, plaj yakınında, La Mouche Plajı ve Anse Boileau Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Anse Royal Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Baie Lazare Plajı ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı döşenmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri haftada bir verilmeketdir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x