Le Jardin Des Palmes

Anse La Mouche
Le Jardin Des Palmes Genel
Le Jardin Des Palmes Öne Çıkan Resim
Le Jardin Des Palmes Dış Mekan
Le Jardin Des Palmes Dış Mekan
Le Jardin Des Palmes Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Le Jardin Des Palmes
Anse La Mouche , Anse La Mouche

Le Jardin Des Palmes misafirlere Mahe Adası bölgesinde, plaj yakınında, La Mouche Plajı yakınında ve Anse Boileau Beach ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Anse Royal Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Baie Lazare Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x