Maneemudjalin Resorts Farm Stay

Orta Tayland, Sam Roi Yot
Maneemudjalin Resorts Farm Stay Genel
Maneemudjalin Resorts Farm Stay Öne Çıkan Resim
Maneemudjalin Resorts Farm Stay Dış Mekan
Maneemudjalin Resorts Farm Stay Dış Mekan
Maneemudjalin Resorts Farm Stay Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Maneemudjalin Resorts Farm Stay
587 Moo 5, Tambon Salalai Orta Tayland, Sam Roi Yot

Sam Roi Yot bölgesindeki Maneemudjalin Resorts Farm Stay konaklamanızda, Hua Hin Plajı ile 24,1 mi (38,8 km) ve Khao Sam Roi Yot Ulusal Parkı ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Vana Nava Hua Hin Su Parkı ile 24,3 mi (39,2 km) ve Cicada Pazarı ile 26 mi (41,9 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x