The Sea Condominium

Orta Tayland, Sam Roi Yot
The Sea Condominium Genel
The Sea Condominium Genel
The Sea Condominium Genel
The Sea Condominium Öne Çıkan Resim
The Sea Condominium Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
The Sea Condominium
248 Moo 2 Dolphin Bay, Nongkawnneaw Orta Tayland, Sam Roi Yot

The Sea Condominium misafirlere Sam Roi Yot bölgesinde, körfez yakınında, Khao Sam Roi Yot Ulusal Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Sam Roi Yot Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Park Life ile 4 mi (6,4 km) ve Tham Phraya Nakhon & Hat Laem Sala ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Yemek servisi için apart dairenin denize sıfır restoranı ideal, ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve su kaydırağı vardır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mikrodalga
Oda,
Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Grand
Grand Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küvet
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Buzdolabı ve Mikrodalga

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x