Mandarin Oriental, Marrakech

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil
Mandarin Oriental, Marrakech Genel
Mandarin Oriental, Marrakech Genel
Mandarin Oriental, Marrakech Genel
Mandarin Oriental, Marrakech Genel
Mandarin Oriental, Marrakech Genel
Image More +103 fotoğraf
Mandarin Oriental, Marrakech
Route Du Golf Royal Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil

Mandarin Oriental, Marrakech misafirlere Marrakech (Annakhil) bölgesinde, Marakeş Royal Golf Sahası ve Agdal Bahçeleri ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 4,3 mi (7 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Fas mutfağı alanında uzman olan Mes'Lalla yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için özel atlama havuzu bulunan 63 odamız vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz, kapalı havuz ve buhar odası gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Marrakech bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5457 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Süit
Süit
Süit (Atlas)
Süit
Süit (Infinity Pool)
Family
Family Villa (Mandarin Pool)
Room
Panoramic Süit
Room
Villa (Mandarin Pool)
Room
Villa (Oriental Pool)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x