Man Myanmar Hotel

Naypyidaw
Man Myanmar Hotel Genel
Man Myanmar Hotel Öne Çıkan Resim
Man Myanmar Hotel Dış Mekan
Man Myanmar Hotel Dış Mekan
Man Myanmar Hotel Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Man Myanmar Hotel
H19 Yazathingaha Road, Hotel Zone 1 Dekkhina Thiri Township , Naypyidaw

Naypyidaw bölgesindeki Man Myanmar Hotel konaklamanızda Shwe Se Khone Pagoda ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Yanaungmyin Pagoda ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Yan Aung Myin Golf Sahası ile 4,5 mi (7,2 km) ve Zoological Garden & Safari Park ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Man Myanmar ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 93 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Gece kulübü, açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x